mettelock profilKranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi har til formål at korrigere dysfunktioner i nervesystemet og forbedre tilførslen af ilt til hjernen.

Med Kranio Sakral Terapi arbejdes der med et let 5 grams tryk, idet at en krop der er i smerte eller i dysfunktion, er en krop i stress.

Derfor er vigtigt ikke at hive eller presse kroppen ud i yderligere stress. Men at få kroppen til at opfange berøringen som en invitation til at give slip på spænding.

Med Kranio Sakral Terapi arbejdes der hovedsageligt på kraniet men også på resten af kroppen og behandlingen omfatter arbejde på muskler, knogler, bindevæv og nerver, og med lette tryk på disse kan kroppen give slip på spænding.

Behandlingen er meget afstressende og behagelig.

Bindevævsmassage / Rosenbergteknik

Bindevævsmassage er rigtig godt til at afspænde bindevæv og arvæv. Da arvæv er spændt kan det signalere spænding til det omkringliggende væv.

Bindevævsmassage er også rigtig godt til overspændte muskler, hvor man behandler med at gå direkte ind på musklens "triggerpunkt" for at få musklen til at "give slip" og afspænde.

A.L.T (ansigtsløftningsteknik)

Med A.L.T. behandlinger bliver der udover arbejdet på ansigtets 97 muskler, også arbejdet på de nervebaner der har med social engagement at gøre, altså de nerver der hjælper os til at opfange signaler udefra og til at respondere på dem.

Har vi spændinger i ansigtets muskler, kan vi afklemme nogle nerver, sådan at vi bliver "lukkede" i vores system og dette kan resultere i depressiv og tilbageholdende adfærd.

Body-lift

Body-lift er som udgangspunkt en holdnings- korrigerende behandling, hvor man gennem en ti - trins behandling, med start i vores fundament (fødderne) bygger kroppen op muskel for muskel, således at vi kan genoprette den "naturlige" kropsholdning.

Ud over det fysiske arbejde, har Body - lift også en påvirkning af sindet, mange oplever at gamle traumer og chok der har siddet i kroppen, giver slip, og at de bliver mentalt stærkere og igen er der dem for hvem det kun er kroppen der bliver påvirket, så behandlingen kan føles meget forskellig fra person til person.

Unwinding

Unwinding er mere et værktøj frem for en egentlig behandling. Unwinding er en teknik der bruger kroppens egen impuls til at frigøre spænding og er utrolig behagelig.

Udover A.L.T. og Body-lift, blander jeg gerne de forskellige behandlingsteknikker for at opnå det bedste resultat.

ekspert-anbefalinger grey