Hovedpine, migræne og stress

Hovedpine

12 års behandlingserfaring. Speciale i behandling af hovedpine, spændingshovedpine og hovedsmerter. Bliv smertefri med Kranio Sakral Terapi i Helsingør.

Årsager

Hovedpine kan skyldes spændinger i kæbe, nakke, ryg og ansigtsmuskulatur, men også fald eller slag mod hovedet, fast bøjle på tænderne, stress, eller en dårlig kropsholdning, da en skævhed i vores fødder, vil gøre at vi kompensere i bækken eller nakke, for at opretholde en god balance. Uanset hvad spændingshovedpinen er kommet af og om den er akut eller er en vedvarende hovedpine, så vil resultatet være spændte muskler, med smerter til følge.


Viden om hovedpine

Hovedpineforeningen anbefaler Kranio Sakral Terapi mod spændingshovedpine


Behandling

Kranio Sakral Terapi består af en blanding af arbejde på specifikke muskler, væv, ledbånd, kranienerver, samt generelt på nervesystemet.

Afstresning af krop og sind

Er stress en medvirkende faktor til udløsningen af hovedsmerter, så vil arbejdet på nervesystemet berolige nervesystemet, hvilket vil have en effekt på både sind og krop.

Kranio Sakral Terapi er en behandlingsform som ofte kan fjerne spændingen og smerten totalt.

Migræne

15 års behandlingserfaring. Speciale i behandling af migræne. Bliv smertefri med Kranio Sakral Terapi v/Mette Lock i Helsingør.

Årsager

Migræne skyldes ofte enten spændinger stammende fra eksempelvis nakke, ryg, skulder eller ansigtsmuskulatur, men kan også omhandle ekstra følsomme nervetråde. Nyere forskning har vist at en vigtig faktor netop er oversensitive nerver i kraniet.


Virkning

Migræne kan have mange udtryk og kan opleves på forskellige måder. Ofte oplever klienten en akut opstået migræne som kan indledes af fænomenet aura, som kan være stimulering af lys, lyd eller en mere abstrakt følelse/fornemmelse, hvor efter det egentlige anfald kommer.


Viden om migræne

Ny videnskabelig opdagelse viser at migrænesmerte formentlig skyldes ekstra følsomme nervetråde.


Behandling

Kranio Sakral Terapi består af arbejde med nervesystemet, spændinger i muskulaturen i og omkring kraniet, samt flow af cerebrospinalvæsken til kraniet.


Kranio Sakral Terapi er en behandlingsform som ofte kan fjerne spændingen og smerten totalt.

Stress

15 års behandlingserfaring. Speciale i behandling af stress, fordøjelse - og søvnbesvær. Bliv stress - fri med Kranio Sakral Terapi i Helsingør.

Årsager

Stress er en "fastlåsning" i vores nervesystem som giver forskellige symptomer som eksempelvis: søvn - og fordøjelsesbesvær, hovedpine, tinnitus og spændinger i kroppen. Stress er ofte forårsaget af ydre omstændigheder, men forværres af de fysiske spændinger.


Behandling

Kranio Sakral Terapi "beroliger" nervesystemet og afspænder muskulaturen sådan at den fysiske stress kan give slip. Kranio Sakral Terapi er derfor effektivt til at afhjælpe stress - relaterede symptomer som følgende afsnit er eksempler på.


Fordøjelse - og søvnbesvær

Med Kranio Sakral Terapi arbejdes der blandt andet med det autonome nervesystem, som bevirker at din fordøjelse igen kan fungere optimalt og at din krop kan falde til ro, så du kan opnå en dyb søvn og du på den måde bedre restituerer dig selv.

Book en tid på tlf.nr. 30 34 72 43


Ekspert anbefalinger


Migræne & Hovedpine Forening


Anbefaler Kranio Sakral Terapi som behandlingsmetode af hovedpine. Læs mere på Hovedpineforeningen.dk


Radiodoktoren Carsten V. Hansen


Anbefaler Kranio Sakral Terapi til behandling af en lang række lidelser. Han er uafhængig og medlem af gruppen Læger uden Sponsor. Læs hans mange gode helseråd på Radiodoktoren.dk

Klienten har ordet


Hovedpine


"Jeg har haft hovedpine pga. nakke- og skulderspændinger i meget land tid. Jeg blev anbefalet at prøve KST hos Mette. Allerede efter første behdnling mærkede jeg forskel.


Jeg har nu efter 5 gange afsluttet behandlingen og er nu helt fri for hovedpine."


-Tine