Metoder & Klienten har ordet

Kranio Sakral Terapi


Kranio Sakral Terapi har til formål at korrigere dysfunktioner i nervesystemet,  forbedre tilførslen af ilt til hjernen og fjerne smerter.


Med Kranio Sakral Terapi arbejdes der med et let 5 grams tryk, idet at en krop der er i smerte eller i dysfunktion, er en krop i stress.


Derfor er det vigtigt ikke at hive eller presse kroppen ud i yderligere stress. Men at få kroppen til at opfange berøringen som en invitation til at give slip på spænding. Når der arbejdes ud fra kroppens betingelser vil man ofte opleve en vedvarende virkning.


Med Kranio Sakral Terapi arbejdes der hovedsageligt på kraniet men også på resten af kroppen og behandlingen omfatter arbejde på muskler, knogler, bindevæv og nerver, og med lette tryk på disse kan kroppen give slip på spænding.


Behandlingen er meget afstressende og behagelig.

Bindevævsmassage / Rosenbergteknik


Bindevævsmassage er rigtig godt til at afspænde bindevæv og arvæv. Da arvæv er spændt kan det signalere spænding til det omkringliggende væv.

Bindevævsmassage er også rigtig godt til overspændte muskler, hvor man behandler med at gå direkte ind på musklens "triggerpunkt" for at få musklen til at "give slip" og afspænde.A.L.T (ansigtsløftningsteknik)


Med A.L.T. behandlinger bliver der udover arbejdet på ansigtets 97 muskler, også arbejdet på de nervebaner der har med social engagement at gøre, altså de nerver der hjælper os til at opfange signaler udefra og til at respondere på dem.

Har vi spændinger i ansigtets muskler, kan vi afklemme nogle nerver, sådan at vi bliver "lukkede" i vores system og dette kan resultere i depressiv og tilbageholdende adfærd.Body-lift


Body-lift er som udgangspunkt en holdnings- korrigerende behandling, hvor man gennem en ti - trins behandling, med start i vores fundament (fødderne) bygger kroppen op muskel for muskel, således at vi kan genoprette den "naturlige" kropsholdning.


Ud over det fysiske arbejde, har Body - lift også en påvirkning af sindet, mange oplever at gamle traumer og chok der har siddet i kroppen, giver slip, og at de bliver mentalt stærkere og igen er der dem for hvem det kun er kroppen der bliver påvirket, så behandlingen kan føles meget forskellig fra person til person.Unwinding


Unwinding er mere et værktøj frem for en egentlig behandling. Unwinding er en teknik der bruger kroppens egen impuls til at frigøre spænding og er utrolig behagelig.


Udover A.L.T. og Body-lift, blander jeg gerne de forskellige behandlingsteknikker for at opnå det bedste resultat.

Klienten har ordet

Klienter udtaler sig her om deres erfaringer med Kranio Sakral Terapi behandlinger hos Mette.

Hovedpine


"Jeg har haft hovedpine pga. nakke og skulder spændinger i meget lang tid. Jeg blev anbefalet at prøve KST hos Mette. Allerede efter første behandling mærkede jeg forskel.

Jeg har nu efter 5 gange afsluttet behandlingen og er nu helt fri for hovedpine."

- Tine


Svimmelhed


"Fik svimmelhedsanfald og besluttede at prøve Kranio Sakral Terapi. Jeg fik 4 behandlinger hos Mette i april og maj 2014.

Terapien har afhjulpet mine anfald men også oplevelsen af total afslapning var dejlig og berigende."

- Erik

Skulder og nakke


"Jeg har i årevis haft smerter i skulder og nakke. Jeg har prøvet alt for at blive smerterne kvit. Med skepsis opsøgte jeg Mette, men jeg mærkede bedring allerede efter første behandling.

Det har været et fantastisk forløb som jeg varmt kan anbefale."

- Suzanne


Nakke


"I 2005 fik jeg en arbejdsskade. Jeg var hos massør, fysioterapeut og speciallæge men intet hjalp særligt længe. I 2007 mødte jeg Mette.

Jeg var skeptisk, men prøvede en behandling. Heldigvis, da disse behandlinger er dem der har hjulpet mig på lang sigt."

- Birgitte


Tinnitus


"Efter en lille blodprop var jeg generet af piben, fløjten og rungen i venstre øre. Ørelægen sagde at der var hørenedsættelse, men kunne intet gøre. Jeg fik et tip om at prøve Kranie Sakral hos Mette.

Efter 4 - 5 behandlinger var lydene væk. Mettes behandlinger er en succes!"

- Frank


 (De publicerede udtalelser er et repræsentativt udvalg af forskellige behandlinger).

Book en tid på tlf.nr. 30 34 72 43


Ekspert anbefalinger


Migræne & Hovedpine Forening


Anbefaler Kranio Sakral Terapi som behandlingsmetode af hovedpine. Læs mere på Hovedpineforeningen.dk


Radiodoktoren Carsten V. Hansen


Anbefaler Kranio Sakral Terapi til behandling af en lang række lidelser. Han er uafhængig og medlem af gruppen Læger uden Sponsor. Læs hans mange gode helseråd på Radiodoktoren.dk


 

Mette Lock  |  Kranio Sakral Terapi Helsingør |  Sct. Olai Gade 36 st.th  |  3000 Helsingør  |  +45 30 34 72 43  |  mail 

Medlem af Foreningen af Kranio Sakral- og Kropsterapeuter 

© 2016 Mette Lock